Europa League

«Δεν θα περάσουμε καλά, αν…»

Το ευρωπαϊκό μέλλον του ΠΑΟΚ δεν κρίνεται από την αναμέτρηση με την Τότεναμ, αφού ό,τι και να συμβεί στο Λονδίνο η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θα παιχτεί με την Ρούμπιν στην Τούμπα. Ωστόσο στον «Δικέφαλο» δεν το βλέπουν έτσι και θα παραταχθούν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με σκοπό να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο. Μιλώντας πριν την αναχώρηση ο Στέλιος Μαλεζάς προειδοποίησε τι πρέπει να προσέξουν οι Θεσσαλονικείς.

Το ευρωπαϊκό μέλλον του ΠΑΟΚ δεν κρίνεται από την αναμέτρηση με την Τότεναμ, αφού ό,τι και να συμβεί στο Λονδίνο η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θα παιχτεί με την Ρούμπιν στην Τούμπα.

Ωστόσο στον «Δικέφαλο» δεν το βλέπουν έτσι και θα παραταχθούν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με σκοπό να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο.

Μιλώντας πριν την αναχώρηση ο Στέλιος Μαλεζάς προειδοποίησε τι πρέπει να προσέξουν οι Θεσσαλονικείς.

«Το παιχνίδι με την Τότεναμ δεν έχει καμία σχέση με εκείνο κόντρα στην Κέρκυρα, που ανήκει στο παρελθόν. Είναι ένας ευρωπαϊκός αγώνας και αν μπούμε στον ρυθμό της Τότεναμ δεν θα έχουμε καλό βράδυ, δεν θα περάσουμε καλά. Πρέπει να κρατήσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού στα δικά μας επίπεδα. Θα το δούμε σαν ένα απλό παιχνίδι, όπως όλα τ’ άλλα. Τρεις βαθμοί είναι η νίκη και ένας η ισοπαλία. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας και τίποτα άλλο. Δυστυχώς δεν ξέρουμε πως θα κατέβει η Τότεναμ και αυτό για τους αντιπάλους δεν είναι καλό», τα λόγια του αρχηγού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x