Europa League

Κωστένογλου: «Σιωπή και δουλειά»

Ικανοποιημένος μεν, προσγειωμένος δε εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο Γκρατς απέναντι στη Στουρμ (3-1). Στάθηκε, δε, στα πολλαπλά οφέλη της επιτυχίας αυτής, αλλά και στη στροφή που πρέπει να κάνει η ομάδα του σε νέους παίκτες.

Ικανοποιημένος μεν, προσγειωμένος δε εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο Γκρατς απέναντι στη Στουρμ (3-1).

Στάθηκε, δε, στα πολλαπλά οφέλη της επιτυχίας αυτής, αλλά και στη στροφή που πρέπει να κάνει η ομάδα του σε νέους παίκτες.

«Επιθυμούσαμε να κλείσουμε τη διοργάνωση με μια νίκη. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο γιατί ερχόμασταν να παίξουμε ένα ματς εκτός έδρας και θα δίναμε ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες να αποκτήσουν εμπειρίες και να παίξουν σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Με χαροποίησε η πολύ καλή μας παρουσία και θεωρώ τη νίκη αυτή και για την ευρωπαϊκή μας συμμετοχή, αλλά και για την ψυχολογία μας», δήλωσε ο 41χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Πήραμε θετικά μηνύματα από ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό ήταν το πρώτο τους βήμα. Αν μέχρι τώρα ήμασταν μια φορά ταπεινοί, τώρα θα πρέπει να είμαστε 100. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που εισπράξαμε. Γρήγορα θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον αγώνα της Κυριακής για να συνεχίσουμε να έχουμε καλή εικόνα. Ιδιαίτερη προσοχή στη σκέψη μας και στη ζωή μας. Σιωπή και δουλειά».

Όσο για τα κέρδη της νίκης και το μέλλον της ομάδας, ανέφερε: «Τα οφέλη είναι σημαντικά, αγωνιστικά, οικονομικά και ως προς την παρουσία μας στην Ευρώπη, αλλά και σε επίπεδο προόδου των παικτών, κάτι που έχει απόλυτα ανάγκη η ΑΕΚ από τη στιγμή που δεν έχει τη δυνατότητα να δαπανά ποσά για να αποκτήσει έμπειρους ποδοσφαιριστές. Είναι ευκαιρία για αυτά τα παιδιά, αλλά αυτές οι ευκαιρίες πρέπει να πιάνονται από τα μαλλιά. Αυτό πρέπει να γίνει σε βάθος χρόνου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x