Europa League

Μιραλάς: «Κάρολ, ο άνθρωπος της πρόκρισης»

Τα εύσημά του στον Ρόι Κάρολ για την συμβολή που είχε στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, απένειμε ο Κέβιν Μιραλάς, μιλώντας μετά τη νέα νίκη () των «ερυθρολεύκων» κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν.

Τα εύσημά του στον Ρόι Κάρολ για την συμβολή που είχε στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, απένειμε ο Κέβιν Μιραλάς, μιλώντας μετά τη νέα νίκη (1-0) των «ερυθρολεύκων» κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βέλγου επιθετικού:

Για τη συμβολή του Κάρολ στην πρόκριση: «Είναι ο άνθρωπος της πρόκρισης. Πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο και να του δώσουμε συγχαρητήρια. Έδωσε ό,τι μπορούσε και είμαστε πολύ περήφανοι που μας βοηθάει με την εμπειρία και την ικανότητά του».

Για τους εγχώριους στόχους: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και όσο πιο μακριά φτάσουμε στην Ευρώπη, τόσο το καλύτερο».

Για την δύσκολη συνέχεια: «Γενικά από την αρχή της χρονιάς έχουμε πολλά παιχνίδια και ξέρουμε πως να τα χειριστούμε. Ο κόουτς κάνει αλλαγές και μας δίνει ανάσες. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για την ίωση που τον ταλαιπώρησε: «Θα ξεκουραστώ δύο μέρες και μετά θα φύγω με την εθνική Βελγίου».

Για τις διαφορές του σημερινού Ολυμπιακού με εκείνον που είχε συναντήσει ως παίκτης, τότε, της Σεντ Ετιέν: «Είναι δύο τελείως διαφορετικές ομάδες. Κάποιοι παίκτες δεν αγωνίζονται πια εδώ και έχουν έρθει άλλοι. Δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x