Europa League

Τοροσίδης: «Με τον κόσμο για την πρόκριση»

Περήφανος για την ευρωπαϊκή σταθερότητα που επιδεικνύει ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης μετά τη νίκη () των «ερυθρολεύκων» απέναντι στη Μέταλιστ. Αφού τόνισε την ποιότητα των Ουκρανών, εξέφρασε την αισιοδοξία του για επισφράγιση της πρόκρισης στο «Καραϊσκάκη» μπροστά στους φίλους της ομάδας.

Περήφανος για την ευρωπαϊκή σταθερότητα που επιδεικνύει ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης μετά τη νίκη (1-0) των «ερυθρολεύκων» απέναντι στη Μέταλιστ.

Αφού τόνισε την ποιότητα των Ουκρανών, εξέφρασε την αισιοδοξία του για επισφράγιση της πρόκρισης στο «Καραϊσκάκη» μπροστά στους φίλους της ομάδας.

Αρχικά σχολίασε: «Είναι υπέροχο αυτό που έγινε, βάσει αποτελέσματος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο με τη Ρούμπιν. Εκεί υπερίσχυσε η Μέταλιστ. Ωστόσο, η στο δεύτερο μπήκαμε κάπως καλύτερα. Βάλαμε το γκολ και αυτό μας έδωσε ψυχολογία. Προσπαθήσαμε 2-3 ευκαιρίες, πάνω από όλα, όμως, μετράει η νίκη».

Για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες: «Φαίνεται ότι τελικά μας πάει».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται παράλληλα σε τρεις διοργανώσεις: «Θα φανεί. Μέχρι τώρα δείχνουμε ότι μπορούμε. Πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν είναι κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν στα πάνω της. Όλοι δικαιούμαστε άσχημα αποτελέσματα και εμφανίσεις. Η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της, τα πατήματά της και το δείχνουμε στο γήπεδο».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο ως αρχηγός: «Δεν έχει σχέση που είμαι αρχηγός. Αυτό που θέλω να πω, πάντως, είναι ότι προσπαθούμε να δείχνουμε τα πάντα στο γήπεδο, να γεμίσουμε ξανά το Καραϊσκάκη με Άρη, που είναι καλή ομάδα και από εκεί και πέρα, την Πέμπτη να μας σπρώξει για την πρόκριση. Γιατί η Μέταλιστ έχει πάρα πολύ καλή ομάδα, μην μπερδευόμαστε από τη νίκη, έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες».

Για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ένα μεγάλο μπράβο, όσο περήφανοι αισθάνονται οι Κύπριοι, άλλο τόσο αισθανόμαστε και εμείς. Αποδεικνύουν ότι έχουν ψυχή, γιατί είναι Έλληνες. Όσο δύσκολα περνάμε εμείς σαν χώρα, αυτά τα αποτελέσματα που έχει ο Ολυμπιακός δίνουν μία ελπίδα, μία χαρά στον κόσμο, και θέλουμε και ο ΑΠΟΕΛ να συνεχίζει τόσο καλά όσο και εμείς τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x