Europa League

Το προφίλ της Μαρίτιμο

Η Μαρίτιμο κληρώθηκε να βρεθεί στον δρόμο του Αστέρας Τρίπολης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Η πορτογαλική ομάδα τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην SuperLiga και ξεκινάει από αυτό το στάδιο της διοργάνωσης την προσπάθειά της. Ιδρύθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1910, χρώματά της είναι το κόκκινο και το πράσινο, ενώ έδρα της είναι το «Μπαρέιρος» στα Νησιά Μαδέρα, χωρητικότητας 8.922 θέσεων.

Η Μαρίτιμο κληρώθηκε να βρεθεί στον δρόμο του Αστέρας Τρίπολης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η πορτογαλική ομάδα τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην SuperLiga και ξεκινάει από αυτό το στάδιο της διοργάνωσης την προσπάθειά της.

Ιδρύθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1910, χρώματά της είναι το κόκκινο και το πράσινο, ενώ έδρα της είναι το «Μπαρέιρος» στα Νησιά Μαδέρα, χωρητικότητας 8.922 θέσεων.

Αυτή είναι η όγδοη σεζόν που αγωνίζεται σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και για δεύτερη φορά συνεχόμενη παίζει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 1925/26 και δύο φορές το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας (1976/77 και 1981/82).

Προπονητής της είναι ο Πέδρο Μάρτινς και οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν στις 19 Αυγούστου κόντρα στην Ρίο Άβε.

Το ρόστερ της ομάδας

Τερματοφύλακες: Πεσάνια (Βραζιλία), Ρικάρντο Φερέιρα, Ρομέν Σαλέν (Γαλλία)

Αμυντικοί: Ιγκόρ (Βραζιλία), Ρόμπσον (Βραζιλία), Βαλεντίν Ρομπέρζ (Γαλλία), Μπρίζελ, Ζοάο Ντιόγο, Ρούμπεν Φερέιρα, Ζοάο Γκιγιέρμε (Βραζιλία)

Μέσοι: Σέρχιο Μαράκις, Όλμπερνταμ (Βραζιλία), Λουίς Ολίμ, Χέλντον (Πράσινο Ακρωτήριο), Ράφαελ Μιράντα (Βραζιλία), Ζοάο Λουίζ (Βραζιλία), Ντανίλο (Βραζιλία), Φάμπιο Φελίσιο

Επιθετικοί: Κριστιάν Πούγκα (Καμερούν), Ιμπραΐμ Ομπαγιόμι (Νιγηρία), Εντιβάντιο (Πράσινο Ακρωτήριο), Σαμί (Γουινέα-Μπισσάου), Φιδέλις (Βραζιλία), Ζοάο Βιέιρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x