Europa League

Πάρντιου: «Τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Να φύγει από το Περιστέρι με ένα θετικό αποτέλεσμα έθεσε ως στόχο της Νιούκαστλ ο προπονητής της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον Ατρόμητο. Ωστόσο, ο Άγγλος τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως για να γίνει αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού εκτός από το σύνολο του Ντούσαν Μπάγεβιτς οι «καρακάξες» πρέπει να νικήσουν και την… ζέστη της Αθήνας.

Να φύγει από το Περιστέρι με ένα θετικό αποτέλεσμα έθεσε ως στόχο της Νιούκαστλ ο προπονητής της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον Ατρόμητο.

Ωστόσο, ο Άγγλος τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως για να γίνει αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού εκτός από το σύνολο του Ντούσαν Μπάγεβιτς οι «καρακάξες» πρέπει να νικήσουν και τη… ζέστη της Αθήνας.

«Έφερα μαζί μου όλους εκείνους τους παίκτες που είναι υγιείς. Αυτοί που έμειναν πίσω αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δεν έχει σημασία ποιος δεν παίζει. Σημασία έχει αυτοί που θα παίξουν να κάνουν τα πάντα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του Πάρντιου.

Ο τεχνικός των «καρακαξών» τόνισε πως εκτός από τον Ατρόμητο η Νιούκαστλ θα πρέπει να νικήσει και τις… υψηλές θερμοκρασίες της Αθήνας: «Το πρόβλημα για μας δεν είναι οι υποχρεώσεις σε δύο διοργανώσεις, αλλά ο προγραμματισμός. Το Σάββατο (25/8) παίζουμε με την Τσέλσι, ενώ την Πέμπτη (23/8) θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε εκτός από τον Ατρόμητο και τις υψηλές θερμοκρασίες. Πρέπει να τα συνυπολογίσουμε όλα για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας βέβαια είναι να νικήσουμε».


Μάλιστα, ο Πάρντιου έπλεξε το εγκώμιο και του τεχνικού του Ατρόμητου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον οποίο υπολογίζει και με το παραπάνω: «Αυτό το ματς αποτελεί τεστ για μας. Σέβομαι απόλυτα τον Ατρόμητο, τους οπαδούς του, αλλά και τον προπονητή του. Ο κ. Μπάγεβιτς είναι πολύ έμπειρος και ελπίζω να μην μας κάνει κάποια έκπληξη αύριο. Η Νιούκαστλ θα εκπροσωπήσει αύριο την Αγγλία και πρέπει να φανεί αντάξια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x