Europa League

Σέτελ: «Επηρεαστήκαμε από τα επεισόδια»

Περισσότερο στα επεισόδια που προηγήθηκαν, παρά στο ματς αναφέρθηκε ο Πέτερ Σέτελ. Ο τεχνικός της Ραπίντ Βιέννης αναγνώρισε μεν ότι ο ΠΑΟΚ πήρε μια δίκαιη νίκη (), αλλά υποστήριξε ότι η ένταση πριν την σέντρα επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του.

Περισσότερο στα επεισόδια που προηγήθηκαν, παρά στο ματς αναφέρθηκε ο Πέτερ Σέτελ.

Ο τεχνικός της Ραπίντ Βιέννης αναγνώρισε μεν ότι ο ΠΑΟΚ πήρε μια δίκαιη νίκη (2-1), αλλά υποστήριξε ότι η ένταση πριν την σέντρα επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του.


Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο δυνατή ομάδα, αλλά το αποτέλεσμα ευνοεί την Ραπίντ. Όπως είχε γίνει και με την Βοϊβοντίνα που χάσαμε με το ίδιο σκορ. Στον επαναληπτικό αγώνα έχουμε την δυνατότητα να φέρουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Παρ' όλο που προηγήθηκαμε ο ΠΑΟΚ ήταν δυνατός στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπορώ να παραβλέψω τα επεισόδια που επηρέασαν τους νέους παίκτες μας. Ούτε εγώ είχα ξαναδεί τέτοια γεγονότα. Δεν μπορέσαμε να έχουμε την ίδια αυτοπεποίθηση που έχουμε.

Για τα γεγονότα που προηγήθηκαν: «Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Και πριν τον αγώνα υπήρχαν φήμες για επεισόδια. Θα ήθελα να σταθώ πιο πολύ στο αθλητικό κομμάτι, όμως αυτό το πράγμα το ζω πρώτη φορά. Μου έκανε εντύπωση για το ότι μετά από 15 λεπτά ξεκίνησε ο αγώνας. Ίσως η άποψή μου να είναι υποκειμενική αλλά πρώτη φορά ζω τέτοιες καταστάσεις.

Σίγουρα σε ευρωπαϊκά ματς υπάρχει ένταση, οι νεαροί παίκτες μου θα αποκτήσουν εμπειρίες, δεν θα ξεχάσουν εύκολα αυτό το ματς.

Για να γίνουν τέτοια επεισόδια πρέπει να υπάρχουν δύο πλευρές. Είχα ακούσει πως ήδη κάτι προετοιμαζόταν για να συμβεί κάτι πριν το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x