Europa League

«Δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας στην Αυστρία

Μια πρώτη γεύση από τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται εν όψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ Βιέννης πήραν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» με το που πάτησαν το πόδι τους στην Αυστρία.

Μια πρώτη γεύση από τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται εν όψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ Βιέννης πήραν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» με το που πάτησαν το πόδι τους στην Αυστρία.

Από τη στιγμή που προσγειώθηκε η πτήση που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ και σε κάθε της βήμα από εκεί και πέρα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τη συνοδεύουν, αφού υπάρχει φόβος για νέα επεισόδια μετά από εκείνα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στο παιχνίδι της Τούμπας.

Έτσι, η παρουσία της αστυνομίας μόνο… διακριτική δεν χαρακτηρίζεται, ενώ αντίστοιχη κατάσταση αναμένεται να επικρατήσει και πέριξ του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Πάντως, η πτήση ήταν πολύ καλή και διήρκησε 1,5 ώρα, ενώ και ο καιρός που συνάντησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα… ποδοσφαιρικός, καθώς το θερμόμετρο δείχνει 25 βαθμούς Κελσίου.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας, δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Φωτάκης.
Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον επαναληπτικό αγώνα με την Ραπίντ στη Βιέννη

«Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους. Τα τελευταία δύο χρόνια δείχνουμε καλό πρόσωπο στην Ευρώπη και είναι στο χέρι μας να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από τη χθεσινή ανακοίνωση της τιμωρίας από την UEFA και όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες

«Εμάς δεν μας έχει επηρεάσει. Ως παίκτες βγάλαμε μία ανακοίνωση για να εκφράσουμε τις θέσεις μας. Από εκεί και πέρα στο μυαλό μας έχουμε μόνο το μας στόχο, να περάσουμε στους ομίλους και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και φέτος στην Ευρώπη».

Για το τι χρειάζεται να κάνει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για να πάρει την πρόκριση

«Να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, και να παίξουμε για να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x