Europa League

Μίλανιτς: «Θετικό σοκ στον ΠΑΟ»

Την άποψη πως μία αλλαγή προπονητή φέρνει πάντοτε θετικό σοκ, αλλά και πως η ομάδα του θα παίξει για την νίκη και μόνο, εξέφρασε ο προπονητής της Μάριμπορ, Ντάρκο Μίλανιτς στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τους «πράσινους». «Περιμένω έναν σκληρό και επιθετικό Παναθηναϊκό, είπε ο Σλάβος τεχνικός.

Την άποψη πως μία αλλαγή προπονητή φέρνει πάντοτε θετικό σοκ, αλλά και πως η ομάδα του θα παίξει για την νίκη και μόνο, εξέφρασε ο προπονητής της Μάριμπορ, Ντάρκο Μίλανιτς στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τους «πράσινους».

«Περιμένω έναν σκληρό και επιθετικό Παναθηναϊκό, είπε ο Σλάβος τεχνικός για την αναμέτρηση.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάρκο Μίλανιτς.

-Πόσο αλλαγμένο περιμένετε να δείτε τον Παναθηναϊκό, μετά την αλλαγή προπονητή;

«Είναι σαφές ότι η αλλαγή προπονητή φέρνει ένα θετικό σοκ. Οι παίκτες θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό. Αλλά δεν ξέρω πόσο διαρκεί αυτό το σοκ. Περιμένω έναν σκληρό και επιθετικό Παναθηναϊκό, αλλά αυτό θα το δούμε αύριο».

-Η Μάριμπορ θα παίξει με στόχο τη νίκη ή την ισοπαλία;

«Ο στόχος της ομάδας μου είναι η νίκη και μόνο».

-Όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος, τι πιθανότητες πρόκρισης δίνετε στην ομάδα σας και στον Παναθηναϊκό;

«Εγώ μπορώ να μιλήσω για την ομάδα μου, όχι για τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε δεν θέλω κάτι τέτοιο. Η Μάριμπορ έχει πιθανότητες να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Αλλά θα ήθελα να πω ότι έχει κάνει καλή δουλειά, έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα έχει ανάλογη εικόνα στο μέλλον».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x