Europa League

Υπό βροχή για τη ρεβάνς!

Η βροχή που έπεφτε χθες στο Ρέντη δεν πτόησε τον Μίτσελ να προετοιμάσει τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς με Λεβάντε και τους Πίνο και Φουστέρ να γυμναστούν κανονικά!

Με τους ουρανούς να έχουν ανοίξει, άρχισε χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Λεβάντε για το Europa League.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ο Μίτσελ μπόρεσε να μείνει ικανοποιημένος από την προπόνηση που έγινε στο Ρέντη. Ο Ισπανός είδε τον Πίνο να γυμνάζεται κανονικά και να αποδεικνύει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό ο οποίος τον είχε κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός ότι ο Μίτσελ είδε έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο δεν είχε στη διάθεσή του να δηλώνει "παρών" ενόψει του μεγάλου αγώνα της Πέμπτης.

Μάλιστα, έχοντας ως δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου, Αμπντούν ο Ισπανός ενδεχομένως βλέπει στο πρόσωπο του Πίνο τον ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να παίξει στο άκρο και να αποτελέσει ένα από τα κύρια επιθετικά ατού στο ματς της Πέμπτης.

Εκτός του Πίνο, ο Μίτσελ είδε και τον Φουστέρ να προπονείται κανονικά, αλλά ο Ισπανός μέσος απέχει μεγάλο χρονικό διάστημα και οι πιθανότητες να επιλεγεί στη λίστα των υποψηφίων για το παιχνίδι είναι μικρές.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του δούλεψαν πολύ με τους παίκτες στο κομμάτι της τακτικής, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και την γρήγορη εναλλαγή στην αμυντική λειτουργία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x