Europa League

Κοντρέρας: «Δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Πικραμένος αποχώρησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο Πάμπλο Κοντρέρας, καθώς όπως τόνισε ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού δεν έδωσε χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού κόντρα στην Λεβάντε εμφανίστηκε μετά την ήττα από την Λεβάντε, ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν παρουσιάστηκαν, όπως θα έπρεπε στα δύο παιχνίδια με τους Ισπανούς και μοιραία ήρθε ο αποκλεισμός.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως άπαντες είναι πικραμένοι που δεν μπόρεσαν να δώσουν χαρά στους φιλάθλους του συλλόγου, ενώ θεωρεί άκρως δικαιολογημένες τις αποδοκιμασίες.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι πως φεύγουμε με πικρή γεύση, γιατί δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε στον κόσμο μας μια καλή εμφάνιση και κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα. Φεύγουμε απογοητευμένοι σήμερα από το γήπεδο. Πιστεύω πως ακόμη μια φορά δεν μπορέσαμε να δείξουμε τις ικανότητες που έχουμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Δεχθήκαμε γρήγορο γκολ κι από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν μας πήγε τίποτα.

«Είναι πολύ δύσκολο να πούμε αν κερδίσαμε κάτι. Ούτε στην Ισπανία, ούτε εδώ μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που κάναμε. Μόνο εμπειρία κερδίσαμε και να μάθουμε από τα λάθη μας. Όταν η παρουσία μας δεν είναι ανάλογη, τότε ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να εκδηλώσει την δυσαρέσκειά του. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να τους δώσουμε χαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x