Η αποστολή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού στον αγώνα του «Απόστολος Νικολαΐδης» απώλεσε προβάδισμα δύο γκολ εντός λίγων λεπτών και ηττήθηκε 3-2.
Εξ αρχής, πάντως, οι «πράσινοι» δεν είχαν την ταμπέλα του φαβορί στη συγκεκριμένη σειρά, όχι τόσο επειδή ο αντίπαλος προέρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα όσο διότι οι ίδιοι έχουν 7 ολόκληρα χρόνια για να καταγράψουν μία αξιόλογη διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Πριν από μισό αιώνα (49 χρόνια για την ακρίβεια), τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, αφού ο Παναθηναϊκός ναι μεν δεν είχε ακόμη καταπλήξει την ποδοσφαιρική «γηραιά ήπειρο», αλλά αποτελούσε έναν αξιόμαχο αντίπαλο για κάθε σύλλογο.
Διαβάστε αναλυτικά το θέμα εδώ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






