Europa League

Αντύπας: «Περιμένω βασικό Ονιεκούρου και Λόπες αλλαγή κόντρα στη Σλόβαν»

Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στη Σλοβακία, Ηρακλής Αντύπας, μετέφερε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν για τα playoffs του Europa League.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς (26/08, 21:45) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Europa League μετέφερε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, Ηρακλής Αντύπας.

«Δεν θα δούμε τρομερές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Μάρκοβιτς έχει πολλές πιθανότητες να παίξει στο πλευρό του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας. Εκτιμώ πως ο Ονιεκούρου θα παίξει βασικός και πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ρόνι Λόπες. Ο Σισέ και ο Χασάν είναι έτοιμοι, αλλά ίσως να μη ρισκάρει τη συμμετοχή τους», είπε για το πλάνο, το οποίο έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε τα πλάνα του sport-fm.gr από την τελευταία προπόνηση της Σλόβαν. Σε αυτά διακρίνεται ο πρώην «ερυθρόλευκος», Βλάντιμιρ Βάις, αλλά και ο πατέρας του και προπονητής της ομάδας (επίσης Βλάντιμιρ Βάις), ο οποίος μίλησε για ένα τέταρτο στους παίκτες του πριν την έναρξη του προγράμματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x