Europa League

Προκρίθηκε στο Europa League με τριάρα στην Ντνίπρο η ΑΕΚ Λάρνακας!

Ισοπέδωσε 3-0 την Ντνίπρο στην Κύπρο και κάνοντας το 2/2 κόντρα στους Ουκρανούς προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League η ΑΕΚ Λάρνακας.

Στους ομίλους του Europa League η ΑΕΚ Λάρνακας! Το εμπόδιο της Ντνίπρο και μάλιστα με θρίαμβο ξεπέρασε η κυπριακή ομάδα, επικρατώντας 3-0 εντός έδρας στη ρεβάνς, ενώ είχε νικήσει 2-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Η ομάδα του Όλτρα κυριάρχησε στην αναμέτρηση, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι (όπως και στο πρώτο παιχνίδι) παρουσιάστηκαν σαφώς πιο ανέτοιμοι. Το σκορ άνοιξε ο Γκιούρτσο στο 20ο λεπτό με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ενώ η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια με αέρα δύο τερμάτων.





Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έκανε γύρισμα από τα αριστερά, ο Σανχούρχο έκανε το πλασέ και η μπάλα στρώθηκε στον Ράφα Λόπες που έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ για το 2-0 στο 45’.

Η πρόκριση, αλλά και η πρόκριση «κλείδωσε» για την ΑΕΚ οριστικά στο 78ο λεπτό, με γκολάρα του Εγγλέζου, ο οποίος έπιασε σουτ στην κίνηση μετά από προσπάθεια του Γκιούρτσο. Η Ντνίπρο, η οποία έκανε υπερπροσπάθεια για να καλύψει τις αδυναμίες της θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa Conference League.



Τα αποτελέσματα (playoffs Europa League)
ΑΕΚ-Ντνίπρο 3-0 (1-2)
Ζαλγκίρις-Λουντογκόρετς (19:00)
Σίλκεμποργκ-Ελσίνκι (19:30)
Φενέρμπαχτσε-Αούστρια Βιέννης (20:00)
Ομόνοια-Γάνδη (20:00)
Σερίφ Τίρασπολ- Πιούνικ (20:00)
Σίβασπορ-Μάλμε (20:00)
Ολυμπιακός-Απόλλων Λεμεσού (22:00)
Χαρτς-Ζυρίχη (22:00)
Σάμροκ-Φέρεντσβαρος (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x