Europa League

Το πλάνο Καρέρα για Ουκρανία

Οι σκέψεις του Μάσιμο Καρέρα για το σχήμα και την ενδεκάδα του αυριανού – εκτός έδρας ματς με την Ζόρια.

Σε… τελικό έχει μετατραπεί για την ΑΕΚ η αυριανή αναμέτρηση με τη Ζόρια στην Ουκρανία για την 3η αγωνιστική του Europa League, ύστερα από τις ήττες με Μπράγκα και Λέστερ.

Η «Ένωση» μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Μάσιμο Καρέρα έχει κάνει κάποιες σκέψεις όσον αφορά το παιχνίδι με τους Ουκρανούς, ώστε η ομάδα του να πάρει το πρώτο «τρίποντο» στον όμιλο.

Όλα δείχνουν ότι ο Ιταλός τεχνικός θα προχωρήσει στην αλλαγή του σχηματισμού και στην επιστροφή της τριάδας στο κέντρο της άμυνας. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση παίζει η επιστροφή του Τσιγκρίνσκι, ο οποίος τον Σβάρνα και τον Νεντσελτσεάρου θα έχει δίπλα του, ενώ ως φουλ μπακ θα παίξουν ο Ινσούα και ο Βασιλαντωνόπουλος με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί ξεκινούν τα διλήμματα για τον Καρέρα… Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Κρίστιτσιτς και ο Σάχοφ, ενώ υπάρχει ως επιλογή και ο Σαμπανάτζοβιτς. Φανέλα βασικού θα πάρει ο Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ολιβέιρα αντί του Ανσαριφάρντ. Την τριάδα στη γραμμή κρούσης θα συμπληρώσει ο Τάνκοβιτς.

Αναλυτικά, την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε και τον Αντρέ Σιμόες να προπονείται κανονικά, αλλά φυσικά δεν τον πήρε στην αποστολή, όπως επίσης και τον ανέτοιμο Λιβάι Γκαρσία, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Σαρδέλης.

Φυσικά στην Αθήνα θα μείνει και ο Μιχάλης Μπακάκης, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x