Europa League

ΑΕΚ: Οι τρόποι παραλαβής των εισιτηρίων με Άγιαξ και τα meeting points στο Άμστερνταμ

Χρηστικές πληροφορίες -για το πώς μπορούν να παραλάβουν οι εκδρομείς φίλοι της τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άγιαξ και το πώς θα κινηθούν στο Άμστερνταμ- έδωσε η ΑΕΚ.

Για τους τρόπους παραλαβής των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άγιαξ ενημέρωσε η ΑΕΚ.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ παρείχε σχετικές διευκρινίσεις για το πώς μπορούν να τα πάρουν στα χέρια τους οι εκδρομείς φίλοι της, αλλά για το πώς θα κινηθούν στο Άμστερνταμ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως ξεκινά η διαδικασία παραλαβής των εισιτήριων για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Άγιαξ.

Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους μέσω της πλατφόρμας aekfc.gr μπορούν να τα παραλάβουν είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ολλανδία ως εξής:

*Την Παρασκευή 8/12 και το Σάββατο 9/12 από τις 12.00 έως τις 16.00 από το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου).

*Την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του Άγιαξ (βρίσκεται στην αρχή του προελέγχου που θα έχει στηθεί στη Johan Cruyff Arena για εμάς), από τις 15.00 έως τις 19.00.

Το σημείο συνάντησης στην Ολλανδία

H ολλανδική αστυνομία έχει ορίσει την Dam Square ως σημείο συνάντησης (meeting point) για τους οπαδούς της ΑΕΚ που έχουν ήδη πάρει τα εισιτήριά τους.

Από το σημείο αυτό, θα μετακινηθούν στον κεντρικό σταθμό, απ’ όπου θα μεταβούν στο γήπεδο (Strandvliet ArenA station) μέσω του μετρό, με βαγόνια διαθέσιμα για λογαριασμό τους. Η μετάβαση θα ξεκινήσει στις 18.15, τοπική ώρα.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να βρίσκονται στο meeting point έως τις 17.00 το αργότερο.



Όσοι φίλοι της ΑΕΚ δεν θα έχουν παραλάβει τα εισιτήρια τους πριν την μέρα του αγώνα, θα πρέπει να πάνε στο εκδοτήριο που θα λειτουργεί γι’ αυτούς στο γήπεδο, πλησίον του σταθμού του μετρό Strandvliet ArenA station.

Το εκδοτήριο θα είναι ανοιχτό από τις 15.00 έως τις 19.00.



Για όσους μεταβούν εκεί με ιδιωτικό αυτοκίνητο ή πούλμαν είναι απαραίτητο να έχουν προμηθευτεί κάρτα πάρκινγκ από πριν, από το παρακάτω link.

https://webshop.onlineticket.nl/88d26034-50bf-4cfe-babe-2f9686435aea/tickets

Από το σημείο του parking ως το Strandvliet ArenA station είναι μια πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια, εν μέσω της οποίας βρίσκεται το εκδοτήριο.

Από τον σταθμό οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να πάρουν το μετρό προς το κέντρο της πόλης, σε περίπτωση που επιθυμούν να βρεθούν στο meeting point και να μεταβούν στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας.



Προσοχή: Οι φίλοι της ΑΕΚ πρέπει να αποφύγουν αποβίβαση στον σταθμό NS Bijlmer Station προς την νότια πλευρά του γηπέδου, διότι τον χρησιμοποιούν οι φανατικοί οπαδοί του Άγιαξ.

Από τον σταθμό του μετρό Strandvliet ArenA station, οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να ξεκινήσουν την διαδικασία εισόδου στο γήπεδο.

Πρώτα θα υπάρξει οπτικός έλεγχος των εισιτηρίων και μετά από αυτό θα ακολουθήσει σωματικός έλεγχος και στην τελική φάση θα υπάρξει ηλεκτρονικός έλεγχος στα τουρνικέ.

Εκεί θα υπάρχουν σκύλοι εκπαιδευμένοι στην ανίχνευση ναρκωτικών, όπως και αντίστοιχοι εκπαιδευμένοι στην ανίχνευση pyrotechnics.

Σάκοι ή σακίδια μεγαλύτερα από μέγεθος Α4 δεν θα επιτρέπεται να περάσουν στο γήπεδο.

Για λόγους πυροπροστασίας τα πανό ή οι σημαίες που θα ξεπερνούν το 1m2, πρέπει να φέρουν πιστοποίηση μη εύφλεκτου υλικού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x