Europa League

Τσακίρης: «Συνδυασμός γεγονότων στέρησε από την ΑΕΚ την υπέρβαση στην Ευρώπη»

Στην ατυχία της ΑΕΚ με τους πολλούς τραυματισμούς καθ' όλη τη διάρκεια του ομίλου και στα λάθη που υπέπεσαν οι παίκτες της στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στα γεγονότα που έφεραν τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συζητώντας με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας πλήρωσαν τεράστιο τίμημα με τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής τους στον όμιλο του Europa League, ενώ στη συνέχεια στάθηκε σε ορισμένα σημεία από το παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Αρχικά, σημείωσε πως ο Σιμάνσκι θα μπορούσε να κάνει φάουλ και να δεχτεί κάρτα στη φάση του δεύτερου γκολ του «Αίαντα», προκειμένου να κόψει την επικίνδυνη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, ενώ χαρακτήρισε σημείο-κλειδί τη φάση του 18ου λεπτού με τον Τσούμπερ, στην οποία η Ένωση έχασε σημαντική ευκαιρία να γυρίσει τούμπα το ματς και να φέρει το μομέντουμ προς το μέρος της.

Επισήμανε, δε, πως ένας συνδυασμός γεγονότων στέρησε από την ΑΕΚ την υπέρβαση -με βάση τις ομάδες που αντιμετώπισε- στην Ευρώπη, φέρνοντας ως παράδειγμα τη φάση του Γιόνσον στο πρώτο ματς με τον Άγιαξ, την κόκκινη του Στάνκοβιτς στη Μασσαλία σε ένα χρονικό διάστημα που ήταν καλύτερη, όπως και την αποβολή του Γκατσίνοβιτς με την Μπράιτον, επίσης σε ένα σημείο που ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x