Europa League

Αγκιμπού Καμαρά: «Είμαι εδώ για να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή, θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί»

Ο Αγκιμπού Καμαρά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί όπου του πει ο προπονητής του, ενώ αναφέρθηκε και στην μέχρι στιγμής πορεία του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αύριο Πέμπτη (21/10, 22:00) στη Γερμανία και την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Ο Αγκιμπού Καμαρά εκπροσώπησε τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» στη συνέντευξη Τύπου, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό από τη Γουινέα να αναφέρεται στην αυριανή αναμέτρηση και στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν οι Πειραιώτες, ενώ στάθηκε και στη μέχρι στιγμής παρουσία του στον Ολυμπιακό.

«Για μένα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω μπροστά σε τόσους πολλούς φιλάθλους. Ευχαριστώ τον κόσμο που θα μας δώσει δύναμη και θα μας υποστηρίξει. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί για μένα στον Ολυμπιακό τόσο γρήγορα μια τέτοια εξέλιξη. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς γρήγορα σε μια μεγάλη ομάδα.

Τα πράγματα όμως πήγαν πολύ καλά για μένα, από την πρώτη στιγμή ο προπονητής μού έδειξε εμπιστοσύνη και είχα την υποστήριξη από τα αδέρφια μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, αλλά όλα αυτά να ξέρετε πως οφείλονται στην πολλή δουλειά»
, ανέφερε αρχικά ο νεαρός άσος, ενώ ερωτηθείς στη συνέχεια για το πού του αρέσει να αγωνίζεται δήλωσε με περίσσιο... θράσος:

«Δεν είμαι εδώ για να λέω τη γνώμη μου, αλλά για να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή (σ.σ. ο Πέδρο Μαρτίνς γέλασε δίπλα του). Αν μου πει να παίξω ως δεκάρι θα το κάνω, όπως και αν μου πει να παίξω στα άκρα. Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x