Europa League

Πάγωσε τα χαμόγελα του Ολυμπιακού στο 94' η Άιντραχτ

Η Αντβέρπ βρέθηκε μια ανάσα από το τεράστιο «διπλό» με ανατροπή επί της Άιντραχτ, ωστόσο ο Πασιέντσια ισοφάρισε σε 2-2 στο 94'. Με «Χ» κόντρα στη Φενέρ μπορούν την 1η θέση οι Γερμανοί.

Ματσάρα στη Φρανκφούρτη που δεν… χάλασε τελείως τον Ολυμπιακό (9β.), αλλά του έκοψε το χαμόγελο.

Οι Άιντραχτ (11β.) και Αντβέρπ (2β.) ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο πλαίσιο της 5ης «στροφής» του 4ου ομίλου κι έτσι αφενός η δεύτερη θα τερματίσει οριστικά 4η, αφετέρου η πρώτη (που υπερέχει των «ερυθρολεύκων» σε μεταξύ τους πιθανή ισοβαθμία) αρκείται σε ένα «Χ» κόντρα στη Φενέρ (5β.) την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους «16».

Σίγουρα, ο Ολυμπιακός δεν είχε πολλές ελπίδες πριν το ματς για απώλεια βαθμών του γερμανικού κλαμπ, ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα τον είχε κάνει να χαμογελά διάπλατα. Κι αυτό διότι η Αντβέρπ βρέθηκε μια ανάσα από τεράστιο «διπλό» -και μάλιστα με ανατροπή-.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι άνοιξαν το σκορ στο 13' με κοντινό τελείωμα του Καμάντα, με τον Ναϊγκολάν να ισοφαρίζει (1-1) στο 33' με μακρινή σουτάρα που κόντραρε. Στο 71' δεν μέτρησε το γκολ του Λαέτ μέσω VAR λόγω οφσάιντ, με τον Σαμάτα να βάζει «φωτιά» στο 88' για το 1-2. Παρόλα αυτά, η «χρυσή» αλλαγή των Γερμανών, Γκονζάλο Πασιέντσα, ήρθε στο 90' +4' για να βάλει την καρδιά τους στη θέση της.





Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 11β. (9-5)
2. Ολυμπιακός 9β. (8-6)
3. Φενέρμπαχτσε 5β. (6-7)
4. Αντβέρπ 2β. (5-10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x