Europa League

Χαμός με το τελευταίο σφύριγμα στη Φρανκφούρτη: Μπούκαραν στο γήπεδο οι οπαδοί της Άιντραχτ!

Απίθανες σκηνές στο ''Deutsche Bank Park'', με τους οπαδούς της Άιντραχτ να… εισβάλλουν στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουν την πρόκριση επί της Γουέστ Χαμ στον τελικό του Europa League!

Μεθυσμένη πολιτεία η Φρανκφούρτη για… πάρτη της απίθανης Άιντραχτ!

Οι «αετοί» ολοκλήρωσαν (σχεδόν) την τρελή πορεία τους στο φετινό Europa League, καθώς επικράτησαν 1-0 της Γουέστ Χαμ, προκρίθηκαν στον τελικό και πάνε τώρα στη Σεβίλλη, στις 18 του μήνα, κόντρα στη Ρέιντζερς, για να σηκώσουν την κούπα! Φυσικά, οι… τρελαμένοι οπαδοί της Άιντραχτ, που φέτος έχουν ζήσει μαγικές στιγμές, ακολουθώντας παντού και κατά χιλιάδες την ομάδα τους, δεν θα κοιμηθούν απόψε!

Με το τελευταίο σφύριγμα, μάλιστα, στον ημιτελικό, αρκετοί εξ αυτών, που περίμεναν καρτερικά έξω από τις διαφημιστικές πινακίδες, μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας έξαλλα μαζί με τους παίκτες την επιστροφή του ιστορικού κλαμπ σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Η Άιντραχτ, θυμίζουμε, είχε παίξει στον χαμένο, για την ίδια, τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 1960, ενώ είχε κατακτήσει το Κύπελλο UEFA -τότε- του 1980 στους διπλούς τελικούς με τη συμπατριώτισσά της Γκλάντμπαχ.

Δείτε βίντεο από την «εισβολή» των οπαδών της Άιντραχτ:







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x