Europa League

Αιχμές Γκατούζο για Μοντέλα: «Η φυσική κατάσταση δεν βελτιώνεται σε μόλις οκτώ μέρες»

Κατηγορίες προς τον πρώην προπονητή της Μίλαν, Βιντσένζο Μοντέλα εξαπέλυσε ο Τζενάρο Γκατούζο σχετικά με τα επίπεδα φυσικής κατάστασης των παικτών των «ροσονέρι».

Πρόβλημα στο επίπεδο φυσικής κατάστασης των παικτών της Μίλαν έχει εντοπίσει όπως δήλωσε ο Τζενάρο Γκατούζο, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τον πρώην προπονητή της ομάδας, Βιντσένζο Μοντέλα.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφερόμενος στο αυριανό ματς με την Ριέκα τόνισε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία σε ότι έχει να κάνει κυρίως με τον ψυχολογικό τομέα, μιας και η ομάδα του Μιλάνου έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όχι λόγω βαθμολογίας αλλά σε ότι έχει να κάνει με τον ψυχολογικό τομέα. Χρειαζόμαστε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Δουλεύω με την πρώτη ομάδα μόνο για οκτώ μέρες και η φυσική κατάσταση δεν μπορεί να βελτιωθεί σε τόσο σύντομο διάστημα. Δεν είναι δικαιολογία όμως πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Τα παιδιά δίνουν τα πάντα και δείχνουν μεγάλη διάθεση.

Παράλληλα για τους παίκτες που επέλεξε ενόψει Ριέκα πρόσθεσε πως: «αποφάσισα να μην πάρω μαζί μου κάποιους παίκτες για να έχουν καλύτερη αποθεραπεία. Προτίμησα να τους δώσω περισσότερο χρόνο ξεκούρασης καθώς οι προπονήσεις των δύο προηγούμενων ημερών ήταν αρκετά έντονες. Περιμένω να δω διάθεση από όσους αγωνιστούν. Ο μέσος όρος στην ομάδα είναι 21 χρόνων παρ’ όλα αυτά θέλω να δω διάθεση. Δεν μπορούμε να δίνουμε την εντύπωση πως φοβόμαστε να κερδίσουμε. Η Ριέκα είναι μία πολύ καλή τεχνικά ομάδα και θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλα, ακόμα και στην άμυνα. Θέλω να είμαστε μία πολύ οργανωμένη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x