Europa League

Άμραμπατ: «Είχα έναν πόνο στον δεξιό αστράγαλο, για αυτό έκανα την σέντρα με το αριστερό»

Τον λόγο για τον οποίο σέντραρε με το αριστερό του πόδι στη φάση του γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Νόρντιν Άμραμπατ!

Δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άγιαξ έκανε ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο της Ένωσης για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στην «OPAP Arena», ενώ αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο έκανε τη σέντρα με το αριστερό του πόδι, στη φάση του γκολ του Βίντα.



Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τις δυσκολίες του αγώνα με τον Άγιαξ: «Δεν είναι εύκολο να βρεθείς πίσω στο σκορ. Ο Άγιαξ έχει ποιότητα. Φτιάξαμε φάσεις, θα μπορούσαμε και ένα δεύτερο γκολ, τα έκανε όλα τέλεια ο Γιονσον, δεν πειράζει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στον κόσμο που μας στήριξε, δημιούργησε αυτή την ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε από την πλευρά μας τη δουλειά μας».

Για την ασίστ με το αριστερό και το ότι η ΑΕΚ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ: «Είχα έναν πόνο στο δεξιο αστράγαλο γι’ αυτό έκανα σέντρα με το αριστερό! Όταν εισαι 1-1 και νιώθεις αυτή την ενέργεια και τον κόσμο δίπλα σου είναι εξαιρετικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x