Europa League

Άμραμπατ στο «ESPN»: «Θέλει πάντα να νικά ο Αλμέιδα - Δεν πρόκειται να παίξουμε με τον χρόνο, δεν είναι στη φύση του»

Μόνο για τη νίκη -δεδομένου και του προπονητή που έχει στον πάγκο της- θα μπει η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, όπως τόνισε στους Ολλανδούς ο Νόρντιν Άμραμπατ.

Στη νοοτροπία νικήτριας που χαρακτηρίζει την ΑΕΚ λόγω του Ματίας Αλμέιδα, στάθηκε ο Νόρντιν Άμραμπατ μιλώντας στο ολλανδικό «ESPN» ενόψει του «τελικού» της «Ένωσης» με τον Άγιαξ το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 22:00).

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να εξασφαλίσουν την 3η θέση του 2ου ομίλου του Europa League ακόμα και με ισοπαλία. Ωστόσο, ο μεσοεπιθετικός του «δικεφάλου» εξήγησε ότι δεν είναι στη φύση του προπονητή της ομάδας του να παίξει με τον χρόνο, εξού και ο «δικέφαλος» δεν πρόκειται να μπει για να παίξει άμυνα.

Συγκεκριμένα, ο Άμραμπατ μίλησε για:

-την κατάσταση της ΑΕΚ: «Η φόρμα μας είναι γενικά καλή. Ακριβώς το ίδιο νιώθω κι εγώ, όμως αύριο στο γήπεδο θα δούμε πως είναι πραγματικά η φόρμα μου. Σε κάθε περίπτωση προχωράμε μπροστά».

-τη θέση του στην ομάδα: «Ο προπονητής κάνει πολλές αλλαγές. Παίζω ωστόσο πάντα στην Ευρώπη».

-τις διαφορές του Άγιαξ σε σχέση με τον αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ο Άγιαξ αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερα οργανωμένος όταν χάνει τη μπάλα. Επίσης, έχει περισσότερη χαρά στο παιχνίδι του».

-το γεγονός ότι στην ΑΕΚ αρκεί η ισοπαλία για να προκριθεί: «Πρέπει πραγματικά να αναρωτιέστε εάν έχουμε προπονητή για να παίξουμε για την ισοπαλία. Δεν νομίζω. Έχουμε έναν προπονητή που θέλει πάντα να κερδίζει. Έτσι κι αύριο. Δεν πρόκειται να αμυνθούμε και να παίξουμε με το χρόνο. Δεν είναι στη φύση του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x