Europa League

«Ανατροπή» για Ανόρθωση, ήττα ελπίδας για Απόλλωνα Λεμεσού

Έστω και αν έχανε 0-1, η Ανόρθωση νίκησε 2-1 την αλβανική Λάτσι στην Κύπρο και πήρε ένα μικρό προβάδισμα για να προκριθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League

Η Ανόρθωση νίκησε με «ανατροπή» 2-1 τη Λάτσι στη Λεμεσό και στο άδειο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League και ελπίζει πως θα διατηρήσει το προβάδισμα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Αλβανία.

Η ομάδα της Αμμοχώστου βρέθηκε πίσω στο 21’ και έκανε την «ανατροπή» στο δεύτερο ημίχρονο σε 7’. Στο 52', ο Μικελτάντζε ανατράπηκε εντός περιοχής κι ο Πράνιτς έκανε το 1-1 με πέναλτι. Στο 59', ο Σισέ με κοντινή προβολή έκανε το 2-1.


ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Φελγκέιρας, Σίλντενφελντ, Σωτηρίου, Κόφι, Πράνιτς, Ζοάο Βίκτορ, Ράγιος, Ιγκιέμπορ (34' Οικονομίδης), Σισέ, Τζούριτς, Μικελτάτζε (81' Εγγλέζου)

ΛΑΤΣΙ: Σελμάνι, Σεφγκίναϊ, Χοτζαλάρι, Γκιόνι, Χάντροϊ (90' Τσίτσα), Στούμπινα, Έλερ, Γιονούζι, Λούσκια, Κεντές, Ουζούνι


Ο Απόλλων Λεμεσού έχασε με γκολ στο 90’ στη Λιθουανία 0-1 από τη Στούμπρας, όμως ελπίζει στη ρεβάνς της Λεμεσού την επόμενη εβδομάδα να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο, σε ένα ματς που διεκόπη στο πρώτο μισάωρο για μία ώρα, λόγω της καταρρακτώδους βροχής.


ΣΤΟΥΜΠΡΑΣ: Γιοσβιάκι, Μπίσι, Αλμέιδα, Βιλέλα, Τσερκάουσκας, Σαντάουσκας, Σα, Μάρκος (85' Αλ Τζασάσι), Μπούχαρεμπ (66' Λίου), Γκαλκεβίτσιους (81' Ματσαρασβίλι)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Κυριάκου, Βασιλείου, Μάρκοβιτς, Σακέτι, Μπρου (75? Καρώ), Παπουλής (88' Πολίτσι), Σαρδινέρο, Σκέμπρι (68' Πίττας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x