Europa League

Ανεβάζει στροφές για Ντιναμό η ΑΕΚ

Σήμερα αναμένεται ο Μανόλο Χιμένεθ να φανερώσει μέρος των σκέψεών του για το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ, με το οποίο θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Κιέβου.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Χθες ο Μανόλο Χιμένεθ φρόντισε να αποφορτίσει τους παίκτες του, οι οποίοι μέσα σε μία εβδομάδα έδωσαν δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και υποδέχθηκαν την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ με τον αγώνα με τους Ουκρανούς θα φτάσουν τέσσερις σημαντικοί αγώνες μέσα σε δέκα μέρες.

Όπως είναι φυσικό, προτεραιότητα για τον Ισπανό προπονητή αποτελεί η ξεκούραση των παικτών του, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν αυτό το δύσκολο πρόγραμμα και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Εκτός είναι ο Κονέ και ο Λόπες, με τον Πορτογάλο μπακ να ανεβάζει στροφές ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 26 Φεβρουαρίου. Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος θα αργήσει να επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή του και στόχος είναι η επάνοδός του λίγο πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όσον αφορά τώρα τον Βράνιες, από τη στιγμή που δεν έπαιξε με τον Αστέρα, φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συμμετοχή του κόντρα στην Ντιναμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x