Europa League

Απαντά στον Παναθηναϊκό η UEFA

Την απάντηση της UEFA στην επιστολή που της έστειλε καταγγέλλοντας τους Δανούς και ζητώντας αυξημένα μέτρα ασφαλείας περιμένουν στον Παναθηναϊκό.Απειλή για βόμβα στο ματς της Μπρόντμπι με την Άαρχους.

Στα κεντρικά της UEFA βρίσκεται από χθες η επιστολή-καταγγελία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία ζητεί να χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου η ρεβάνς της Πέμπτης με την Μπρόντμπι στην Κοπεγχάγη.

Οι «πράσινοι» ανέλυσαν τους λόγους για τους οποίους εκφράζουν ανησυχία για το διάστημα της παραμονής της ομάδας στη Δανία επισημαίνοντας όσα δήλωσαν παίκτες και στελέχη της Μπρόντμπι στοχοποιώντας τον Μπεργκ και τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον… πρότερο βίο των οπαδών της Μπρόντμπι, που επιτέθηκαν με πέτρες και paint-ball στο πούλμαν της Χέρτα το βράδυ πριν το ματς των δύο ομάδων στην Κοπεγχάγη.

Συν τοις άλλοις, όπως διέρρευσε χθες από τη Δανία, στο ματς της Μπρόντμπι με την Άαρχους (7-0) υπήρχε πληροφορία για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, που όμως αποδείχτηκε μετά από σχετικούς ελέγχους ψευδής και το ματς διεξήχθη κανονικά. Γενικά οι Δανοί ανησυχούν αρκετά για τον κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης και ίσως είναι αυτός ένας ακόμη λόγος για να χαρακτηριστεί το ματς υψηλού κινδύνου.

Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει παρουσία έξτρα παρατηρητή και υπεύθυνου ασφαλείας, καθώς επίσης η σύσκεψη για τα μέτρα να γίνει την παραμονή του αγώνα (Τετάρτη) κι όχι το πρωί της ίδιας ημέρας (Πέμπτη), προκειμένου να γίνει ό,τι απαιτείται για την προστασία της ομάδας. Η UEFA αναμένεται να απαντήσει σήμερα στα αιτήματα του Παναθηναϊκού και να αποφασίσει αν θα κρίνει το παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x