Europa League

Αποφασισμένος για «διπλό» αναχώρησε ο ΠΑΟΚ

Με στόχο τη νίκη με την οποία θα βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους «32» του Europa League αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Τσεχία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν Λίμπερετς.

Λίγο πριν τις 10 το πρωί έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν αυτή την ώρα με προορισμό την Πράγμα και από εκεί θα κατευθυνθούν οδικώς για το Λίμπερετς, όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν την Σλόβαν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι σκοπεύει να παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με την Ξάνθη.

Την αποστολή αποτελούν οι Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Χαρίσης, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Εκτός -σε σχέση με τη λίστα που έχει δηλωθεί στην UEFA- έμειναν οι Βελλίδης, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Πούγγουρας, Δημητριάδης, Δεληγιαννίδης και Σιαμπάνης (είναι με την Κ20 στην Ουγγαρία για το UEFA Youth League)

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 8 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας), ενώ μία ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ίβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x