Europa League

Αθανασίου: «Είχαμε θέληση και τα δώσαμε όλα»

Στην προσπάθεια του ΟΦΗ να πετύχει κι άλλα τέρματα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Ηράκλειο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε πως οι παίκτες του ΟΦΗ είναι υποχρεωμένοι να τα δίνουν όλα στο γήπεδο σε κάθε ματς, θεώρησε σημαντικό να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό προβάδισμα μετά την αποβολή της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και στάθηκε στην προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και στη συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά: «Η δουλειά μας είναι να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Θέλαμε να σκοράρουμε κι άλλο γκολ στο πλεονέκτημα με 10 παίκτες. Σε αυτά τα παιχνίδια που είναι διπλά πρέπει να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό προβάδισμα. Η ΤΣΣΚΑ είναι πιο έτοιμη, έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια. Έχουμε, όμως, θέληση κι έχουμε και το μομέντουμ. Όπου παίζουμε, θέλουμε να είμαστε νικητές. Θέλουμε να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για κάθε παιχνίδι.

Ο κόσμος μας στηρίζει, είναι απίστευτος. Τον θέλουμε δίπλα μας και στα πάνω και στα κάτω. Θα είναι μία μεγάλη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x