Τα τελευταία νέα γύρω από τον Παναθηναϊκό μια ημέρα πριν το μεγάλο αλλά και δύσκολο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Από ότι μαθαίνω δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, μέσα στην αποστολή του Παναθηναϊκού θα είναι και ο Τσιριβέγια. Όχι με πιθανότητες να ξεκινήσει, αλλά αν τον χρειαστεί ο Μπενίτεθ, από την στιγμή που θα τον έχει στον πάγκο, θα τον βάλει. Πολύ περισσότερο πιστεύω την Κυριακή θα παίξει, με τον Παναιτωλικό, για να διεκδικήσει θέση βασικού στη ρεβάνς με την Μπέτις. Έχει δοκιμάσει και τετράδα, αλλά και τριάδα προφανώς, με το πιστόλι στον κρόταφο θα έλεγα ότι θα βάλει τριάδα. Ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει το αυριανό ματς με 11 απουσίες. Από το ματς με την ΑΕΛ και μετά καταστάλαξε στο 3-4-2-1 ο Ισπανός, ανεξάρτητα από τους παίκτες που έχει διαθέσιμους. Είναι ένα ματς που περιμένουν όλοι πως και πως, μακάρι να το απολαύσουμε», σχολίασε μεταξύ άλλων.
Αναφορικά με την πιθανή 11άδα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι δεξιός στόπερ θα είναι ο Καλάμπρια, με έναν εκ των Πελίστρι ή Ζαρουρί να παίζει ως δεξιός μπακ-χαφ, ενώ στον άξονα θα αγωνιστεί ο Ρενάτο μαζί με Τσέριν ή Σιώπη.
Ο Αθανασίου μνημόνευσε και τα καλά λόγια των μελών της ισπανικής ομάδας για τον Παναθηναϊκό, ενώ έπλεξε και εκείνος το εγκώμιο της, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως το μεγάλο φαβορί.
Παράλληλα, σημείωσε ότι έχουν απομείνει ελάχιστα «ακριβά» εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.
Ακούστε το ηχητικό:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






