Europa League

Βάις: «Φάγαμε το γκολ από δικό μας λάθος, δεν είναι καλά ο Ολυμπιακός»

Στην καλή εμφάνιση των παικτών της Σλόβαν στο «Καραϊσκάκης» στάθηκε ο Βλαντιμίρ Βάις μετά το 1-1 της σλοβακικής ομάδας με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Βλαντιμίρ Βάις τόνισε πως η Σλόβαν Μπρατισλάβας έπαιξε με περισσότερο πάθος κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως κάνει στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια της, αναφέρθηκε στο σύστημα με τους τρεις στόπερ λόγω των απουσιών στην άμυνα, στάθηκε στις στημένες φάσεις των «ερυθρόλευκων» και αναφέρθηκε ξεχωριστά στους Ραμίρες και Πάουσεκ.

Αναλυτικά:

Για το 1-1 με Ολυμπιακό: «Ήταν το πιο καλό παιχνίδι που έχουμε κάνει με μένα εδώ και έναν ή ενάμιση χρόνο. Είμαι απογοητευμένος για το γκολ που δεχτήκαμε. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο».

Για τη διαφορά των εκτός έδρας ματς με τα εντός: «Ναι, μπορεί να είναι αλήθεια. Εκτός έδρας παίζουμε με παραπάνω πάθος. Εντός ίσως με παραπάνω ευθύνη. Ελπίζουμε σε γεμάτο γήπεδο στη ρεβάνς. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είναι στα καλύτερά του ενδεχομένως. Να δούμε».

Για τους τρεις στόπερ: «Είναι ένα καλό σχήμα αλλά προτιμώ τέσσερις αμυντικούς. Μας έλειπαν οι Σάπονιτς και Βάις. Θέλαμε το αποτέλεσμα. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα, που θα άφηνε ανοιχτή την πρόκριση και το καταφέραμε».

Για την προετοιμασία στις στατικές φάσεις: «Περιμέναμε τον Ολυμπιακό να παίξει με τρεις στόπερ, διότι έτσι έπαιζε ο Κορμπεράν στη Χάντερσφιλντ. Δεχτήκαμε εύκολο γκολ από τον Ελ Αραμπί από το κόρνερ του Βαλμπουενά. Είχαμε λανθασμένες τοποθετήσεις εκεί».

Για τον Ραμίρες: «Θα δούμε πως θα πάει. Έχουμε και αγώνα πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είχε εκτός και Βρσάλικο και Μανωλά. Να δούμε εάν θα επανέλθουμε. Να έχουμε καλή ψυχολογία και να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Θα έχουμε κάποιες αλλαγές στη ρεβάνς».

Για τον Πάουσεκ: «Δεν είναι επιθετικός. Είναι ένα καλό παιδί και καλός παίκτης. Δυστυχώς, ήταν στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού, αλλά αυτά συμβαίνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x