Europa League

Βάις: «Κοιμηθήκαμε στη μεταγραφική περίοδο, έχουμε μόλις 18 παίκτες»

Σε… απόγνωση ο Βλάντιμιρ Βάις, με τον τεχνικό της Σλόβαν Μπρατισλάβας να μιλάει για την λειψανδρία της ομάδας του ενόψει Ολυμπιακού και την αδράνεια στις μεταγραφές.

Άμεση ανάγκη για ενίσχυση της Σλόβαν Μπρατισλάβας θεωρεί ότι υπάρχει ο Βλάντιμιρ Βάις, ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό στα play-off του Europa League,

Μάλιστα, ο τεχνικός της σλοβακικής ομάδα;ς έκανε λόγο για απόκτηση τεσσάρων ή πέντε ποδοσφαιριστών ενώ δεν δίσατσε να τα βάλλει με την διοίκηση, λόγω της μη… κινητικότητάς της.

«Έχουμε μόλις τέσσερις αμυντικούς για τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού. Πρέπει να πάρουμε παίκτες και στην άμυνα και στη μεσοεπιθετική γραμμή. Έχουμε μόλις 18 παίκτες. Ο Ντε Μάρκο έχει αποβληθεί, ο Νταβίντ Στρέλετς αποχωρεί, έχουμε πρόταση για τον Ραφαέλ Ρατ. Πρέπει να πάρουμε 4-5 παίκτες. Το πρόγραμμα το φθινόπωρο θα είναι απαιτητικό και αν δεν κάνουμε κάτι, αυτή η ομάδα δεν θα αντέξει. Θα χάσουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο»
, είπε αρχικά ο Βάις.

Και πρόσθεσε: «Ας το παραδεχτούμε, στη μεταγραφική περίοδο κοιμηθήκαμε! Δεν υπάρχουν παίκτες στην αγορά της Σλοβακίας που θα μπορούσαν να ταιριάξουν αμέσως στη Σλόβαν. Είμαστε λίγοι και θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ήρθα στη Σλόβαν με την παρότρυνση του ιδιοκτήτη για να τον βοηθήσω. Είχα την αυτοπεποίθηση να αλλάξω κάτι, να χτίσω και να κερδίσω. Μερικές φορές δεν είναι εύκολο, γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια ποδοσφαιρική άποψη όπως εγώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x