Europa League

Βαλβέρδε: «Μπορεί να πάρει το Europa League ο ΑΠΟΕΛ»

Μια δήλωση που θα... συζητηθεί έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε που αποθέωσε τον ΑΠΟΕΛ, μιλώντας ακόμα και κατάκτηση του Europa League, μετά την εμφάνιση της κυπριακής ομάδας κόντρα στη Μπιλμπάο.

Δεν κέρδισε, αλλά ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Μπιλμπάο που τον κρατάει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, αποθέωσε την κυπριακή ομάδα, τονίζοντας ότι μπορεί ακόμα και να κατακτήσει το Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών μου. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ αποτελεσματικός. Έκανε τρία σουτ και έβαλε δύο γκολ, ενώ το τρίτο το απέκρουσε ο Γκόρκα και πήγε στο δοκάρι. Εμείς κάναμε πάνω από 20 ευκαιρίες και βάλαμε τρία γκολ, ενώ κανονικά θα έπρεπε να βάλουμε 6-7 γκολ.

Σίγουρα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς στο τέλος. Όταν σου βάζουν γκολ, κάτι έχεις κάνει λάθος. Πρέπει να ξέρουμε να παίζουμε τα παιχνίδια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, ο ΑΠΟΕΛ είχε πετάξει λευκή πετσέτα, είχε κλειστεί πίσω, αλλά σε τέτοια ματς δεν πρέπει να αφήνεις κανέναν χώρο. Στο τέλος ήρθε αυτό το 3-2. Αυτό το γκολ στο τέλος μας αφήνει πικρή γεύση. Κερδίσαμε όμως και πρέπει να υπερασπιστούμε αυτό το αποτέλεσμα.

Η πρόκριση μένει ανοιχτή. Ο ΑΠΟΕΛ είναι δυνατός στην έδρα του και θα πάμε να παίξουμε εκεί για την πρόκριση.

Δεν σκέφτομαι να επαναλάβω ό,τι και στις δύο προηγούμενες επισκέψεις μου στην Κύπρο. Αν και είναι γεγονός πως ξέρω πώς είναι να παίζεις στην Κύπρο, όι ο κόσμος πιέζει πολύ, ότι οι Κύπριοι αμύνονται καλά και είναι πολύ αποτελεσματικοί στην επίθεση. Αν έχει αυτή την αποτελεσματικότητα ο ΑΠΟΕΛ, δεν θα πάρει μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x