Europa League

Βεργέτης: «Ο,τι και να πω είναι λίγο»

Γυάλιζε το μάτι του Στάικου Βεργέτη από ευτυχία μετά τη σπουδαία πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την κατάθεση ψυχής που έκαναν.

Πετούσε στα... σύννεφα ο Στάικος Βεργέτης μετά την απίστευτη επιτυχία του Αστέρα Τρίπολης επί της Μάιντς (3-1), αποθεώνοντας -και δικαιολογημένα- τους παίκτες του!

«Ό,τι και να πω για τα παιδιά ήταν λίγο. Είχαν πάθος, ψυχή κατέθεσαν τα πάντα στο γήπεδο, κάναμε τα δέοντα και εμείς από τον πάγκο και τα παιδιά», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Η ομάδα είχε ελλιπή προετοιμασία, όταν όμως στο ποδόσφαιρο παίζεις με ψυχή και πάθος τότε η μοίρα, η τύχη, ο Θεός είναι μαζί σου».

Ερωτηθείς αν ανησύχησε μετά την κλήρωση, απάντησε: «Δεν φοβήθηκα ούτε εγώ ούτε οι παίκτες στην κλήρωση. Είχαμε ατυχίες, τραυματισμούς, έλλειψη προετοιμασίας, πολλά παιδιά ήρθαν πριν τη Ροβανιέμι στην ομάδα, όμως προσπαθήσαμε πολύ να αντεπεξέλθουμε και το καταφέραμε στο μέγιστο βαθμό».

Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός, σχολίασε: «Είχαμε κοντά τις γραμμές αυτό επέτρεψε στη Μάιντς να κάνει λίγες ευκαιρίες, είχαμε καλή αμυντική οργάνωση και το παλέψαμε. Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους και υλοποίησαν κάθε ανάγκη που είχε η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x