Europa League

Έκανε το 2/2 και πέρασε στους «16» η Βιγιαρεάλ

Παρότι βρέθηκε να χάνει, η Βιγιαρεάλ επιβλήθηκε 2-1 της Σάλτσμπουργκ χάρη σε δύο γκολ του Μορένο και πέρασε στους «16» με δύο νίκες.

Η Σάλτσμπουργκ πήγε στην Ισπανία με διάθεση να κοντράρει στα ίσα τη Βιγιαρεάλ παρά την ήττα με 2-0 στην Αυστρία, ωστόσο παρότι προηγήθηκε, υπέστη δεύτερη ήττα, με 2-1, και έμεινε εκτός Europa League.

Ένα τραγικό λάθος του Ρούλι, που έκανε... δώρο την μπάλα στον Ντάκα στο 17’ έφερε το γκολ για τους φιλοξενούμενους, με τον επιθετικό από την Ζάμπια να πασάρει στον Μπερίσα για το 1-0.

Οι Αυστριακοί συνέχισαν να πιέζουν όμως λίγο πριν το ημίχρονο, στο 40’, είδαν τον Μορένο να εκμεταλλεύεται την σύγκρουση του Στάνκοβιτς με αμυντικό και να ισοφαρίζει για το «κίτρινο υποβρύχιο».

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά, με τους Ισπανούς εντέλει να καταφέρνουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μορένο στο 89ο λεπτό, με τον 29χρονο επιθετικό να εξελίσσεται σε απόλυτο πρωταγωνιστή της ομάδας του Ουνάι Έμερι και να την στέλνει στους «16» του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x