Europa League

«Βλέπει» ημιτελικά με Βέρνερ η Λειψία

Ο Γερμανός επιθετικός ήταν εκείνος που με δικό του τέρμα στο τέλος του πρώτου μέρους χάρισε τη νίκη στη Λειψία και μαζί προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Με προίκα το 1-0 θα ταξιδέψει στη Μασσαλία η Λειψία την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Τίμο Βέρνερ ήταν εκείνος που με ωραία προσπάθεια και συρτό αριστερό σουτ στο 45’ νίκησε τον Πελέ (φέρει μεγάλη ευθύνη στο γκολ) και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Βασικός για 80 λεπτά με αρκετά καλή παρουσία ήταν ο Μήτρογλου, με τον Γκουλασί ωστόσο να βρίσκει απάντηση σε όλες τις επιθετικές του προσπάθειες.

Το ματς


Με σουτ του Μήτρογλου μόλις στο 9’ και εντυπωσιακή επέμβαση του Γκουλασί ξεκίνησε το παιχνίδι. Η Λειψία λίγο αργότερα στο 22’ ισοφάρισε τις ευκαιρίες με τον Καμαρά να βάζει τελευταία στιγμή την προβολή στον Κεϊτά.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το πρώτο μέρος θα ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα, ήρθε ο Βέρνερ στο 45’ για να διαταράξει την ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων.

Μετά από μία ροκ φάση στην οποία η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, ο τελικός αποδέκτης ήταν ο Γερμανός επιθετικός. Εκείνος αφού πέρασε σαν σταματημένο τον Καμαρά έκανε το αριστερό σουτ, με τον Πελέ να κάνει τρομερή… γκέλα και να αφήνει τη μπάλα να περνά κάτω από το σώμα του (1-0). Κάπως έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο για τους «ταύρους».

Το δεύτερο μέρος δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Η Λειψία έμοιαζε να βολεύεται με το 1-0, ενώ και η Μαρσέιγ από την πλευρά της δεν έδειχνε διατεθειμένη για… ρίσκα, με αποτέλεσμα πέρα από μία-δύο καλές στιγμές των Μαρσεγιέζων η αναμέτρηση να μην περιελαμβάνει κάτι το ιδιαίτερο. Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα και να παίρνουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x