Europa League

Δεσύλλας: «Άλλο ένα ματς με μεγάλο πρέπει για τον Παναθηναϊκό, να εκμεταλλευτεί τις στιγμές του»

Ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη απέναντι στη Μάλμε για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης και επισήμανε πως θα μπορέσει να πάρει το «διπλό» στη Σουηδία.

Στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να φύγει με το «τρίποντο» από το Μάλμε, προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκρισή του στη συνέχεια του Europa League, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Με αυτό το ματς που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στην Σουηδία, ο Μπενίτεθ θα έχει παίξει σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλει να μπει με το δεξί, όπως έκανε και στις εγχώριες υποχρεώσεις. Σίγουρα θα κάνει κάποια αλλαγές ο Ισπανός. Θεωρώ δύσκολο να είναι βασικός ο Μπακασέτας, αλλά να δούμε και την σημερινή προπόνηση. Ίσως αλλάξει κάτι στα χαφ, ή έναν από τους δύο στόπερ και κάποιον εξτρέμ. Είναι ένα ματς που θέλουν τη νίκη, αν το πάρουν οι πράσινοι, μπαίνουν δυναμικά στο θέμα της πρόκρισης. Είναι άλλο ένα παιχνίδι με μεγάλο πρέπει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση των Σουηδών, εκτιμώντας ότι το «τριφύλλι» θα έχει τις στιγμές του, αλλά θα πρέπει να τις εκμεταλλευτεί.

Ενώ ο Δεσύλλας μίλησε και για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, επισημαίνοντας ότι πλέον θα αρχίσουν εργασίες και στο βόρειο «πέταλο».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x