Europa League

Διάθεση εισιτηρίων και στο Μπέρνλι για τους φίλους του Ολυμπιακού

Από τα εκδοτήρια του «Τερφ Μουρ» θα μπορούν οι φίλοι του Ολυμπιακού να προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς με την Μπέρνλι.

Τους φίλους του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για το ματς με την Μπέρνλι και δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανακοίνωση τα εκδοτήρια του «Τερφ Μουρ» θα είναι ανοικτά την Πέμπτη (30/8) από τις 17:15 μέχρι και τις 19:15 τοπική ώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, οι οποίοι θα ταξιδέψουν για τον αγώνα BURNLEY - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και δεν έχουν εισιτήρια, ότι θα μπορούν να τα προμηθευτούν, την Πέμπτη 30/8 (17:15 - 19:15 τοπική ώρα) από το γήπεδο “Turf Moor” στην Ladbroks Stand, στο εκδοτήριο έξω από την είσοδο της θύρας που θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους μας.

Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη διαβατηρίου ή ταυτότητας και η κάρτα φιλάθλου.

Τιμή εισιτηρίου - 18 € ή 15 £
Κάρτα φιλάθλου - 10 € ή 10 £
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x