Europa League

Έδειξε τα… δόντια της η Γιαγκελόνια

Ιδανική πρεμιέρα για τη Γιαγκελόνια στο πολωνικό πρωτάθλημα! Το φαβορί, για να είναι αυτή η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον γ' προκριματικό του Europa, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Νιετσιέτζα.

Δείχνοντας πως πρόκειται για δουλεμένη ομάδα, με «σφιχτή» άμυνα, αλλά και πως δεν είναι κάτι τρομερό, η Γιαγκελόνια έκανε… ντεμπούτο με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα Πολωνίας.

Το φαβορί, για να είναι αυτή η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον γ' προκριματικό του Europa, μετά το 1-1 που απέσπασε στο Μπακού από την Καμπάλα (έχοντας, μάλιστα, τη δυνατότητα να κερδίσει ακόμη και με… 4-1), πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νιετσιέτζα, επικρατώντας 1-0.

Παρά την κόπωση από το ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν και το γεγονός ότι ο τεχνικός της αποφάσισε να ξεκουράσεις κάποιους βασικούς του παίκτες, ενόψει του επαναληπτικού με τους Αζέρους, στο Μπιάλιστοκ, η Γιαγκελόνια, που έχασε, πέρυσι, τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της στο… γκολ από τη Λέγκια Βαρσοβίας, πραγματοποίησε νικηφόρα πρεμιέρα, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Σεκούλσκι στο 47'.

Ωστόσο, είχε «καθαρές» ευκαιρίες για πιο άνετη νίκη, της οποίες και σπατάλησε, όπως έκανε και στο ματς με την Καμπάλα.

Η 11άδα της Γιαγκελόνια: Κέλεμεν, Γκόρντον, Ρούνιε, Γκούτι, Γκιγέρμε, Σζιμάνσκι (60' Σζιμόνοβιτς), Ρόμαντσουκ, Τσέρνιχ, Πόσπισιλ (70' Νοβικόβας), Χομτσενόφσκι, Σεκούλσκι (77' Σέρινταν)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x