Europa League

«Είναι πρόκληση για την ομάδα»

Ως πρόκληση για τον Αστέρα χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στην Μπεσίκτας ο Γιώργος Ζησόπουλος, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την αναμέτρηση της Πέμπτης για τους ομίλους του Europa League.

Ο μέσος των Αρκάδων χαρακτήρισε ομάδα παγκόσμιας κλάσης τους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης, όμως θεωρεί πως όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουν να κάνουν περήφανο τον κόσμο τους, θεωρώντας τιμή την κάθε ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Αναλυτικά: «Είμαστε μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση για την ομάδα, τους ιδιοκτήτες, τον κόσμο και για εμάς. Ο αγώνας με την Μπεσίκτας είναι ο πρώτος δύσκολος. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, με παίκτες παγκόσμαις κλάσης και αναγνωρισμένο προπονητή. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας.

Είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Όλοι οι αγώνες μας ήταν απέναντι σε ιστορικές ομάδες, σε μεγάλα γήπεδα, σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Η Ευρώπη είναι γιορτή για εμάς και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά σε οποιαδήποτε διοργάνωση».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x