Europa League

Ελάχιστα εισιτήρια έμειναν για το ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός

Ενημέρωση για τον τρόπο διάθεσης των ελάχιστων -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- εισιτήριων, για το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει προς διάθεση για τους φίλους του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.
Οι «ερυθρόλευκοι» υπενθύμισαν τα μέρη και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, για τους οπαδούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν.

Η ανακοίνωση:
«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 6ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο "Γ.Σ.Π." την Πέμπτη 8/12/2016 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 1, 2, 8, 9, 11, 17, 19, 20, 24, 25 , οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Κύπρο, το Σάββατο 3/12 (10:00 – 15:00 ή έως την εξάντλησή τους), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική κράτησή του.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι : 25€».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x