Europa League

Εμερι: «Εχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία»

O Oυνάι Έμερι βλέπει μια τεράστια ευκαιρία για τη Βιγιαρεάλ στο Europa League.

Η Βιγιαρεάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League μετά και το 2-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και επόμενο εμπόδιο είναι η Άρσεναλ.

«Αγωνιστήκαμε με σοβαρό και συγκεντρωμένο τρόπο, παρά το πλεονέκτημα που είχαμε από το πρώτο παιχνίδι. Καταφέραμε να σκοράρουμε, δείχνοντας την καλύτερη ποιότητά μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δεν δεχτήκαμε εύκολα αντεπιθέσεις από την Ντιναμό, η οποία με την Τότεναμ είχε αποδειχθεί ότι ήταν θανατηφόρα στις αντεπιθέσεις. Ελέγξαμε το παιχνίδι καλά, ακόμη και μετά το γκολ που δεχθήκαμε, και αξίζαμε την πρόκριση», είπε ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Ουνάι Έμερι.

«Έχω συνηθίσει να συναντώ προηγούμενες ομάδες, οπότε το να παίξω εναντίον της Αρσεναλ δεν θα είναι μια νέα εμπειρία. Θα την αντιμετωπίσουμε με ταπεινότητα, υπερηφάνεια και υπευθυνότητα. Έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία να φέρουμε τη Βιγιαρεάλ στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και είμαστε περήφανοι, αλλά προσπαθούμε να ζήσουμε την κατάσταση στο έπακρο χωρίς να νιώσουμε ιδιαίτερα τις αναπόφευκτες πιέσεις που υπάρχουν. Θα ήθελα οι φίλαθλοί μας να ήταν εδώ για να απολαύσουν αυτή τη στιγμή. Μας χειροκρότησαν όταν φύγαμε από το προπονητικό κέντρο και αυτή είναι η σωστή ανταμοιβή για εμάς και για αυτούς», πρόσθεσε ο 49χρονος Ισπανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x