Europa League

Εζε: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, απορώ με τον διαιτητή»

Με την απόφαση του διαιτητή να μην τιμωρήσει τον αντίπαλο που τον τραυμάτισε στάθηκε ο Σαντιάγκο 'Εζε μετά τη λήξη του Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ.

Ο Σαντιάγκο 'Εζε τόνισε πως δεν ήθελε να τον τραυματίσει ο αντίπαλός του στο ματς του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ και για αυτό δεν του κρατά καμία κακία, πιστεύει πως θα αργήσει να επιστρέψει στα γήπεδα και τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιζε δυνατά μέχρι την αποχώρησή του, θεωρεί κακό το αποτέλεσμα, αλλά και πως θα έρθουν οι νίκες κι η πρόκριση στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Αυτά γίνονται πάνω στο παιχνίδι και δεν πιστεύω ότι υπήρχε πρόθεση, αλλά απορώ με την απόφαση του διαιτητή να μην δώσει ούτε φάουλ και να σταματούσε το παιχνίδι. Δεν ζητώ να τιμωρούσε τον αντίπαλο μου, ούτε κρατώ κακία, αλλά χάσαμε τον ρυθμό μας.

Έχω σπάσει τη μύτη μου και θα δούμε πότε θα επιστρέψω. Πονάω αρκετά. Μέχρι εκείνη την στιγμή, ο Ολυμπιακός έπαιζε δυνατά κι εγώ μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα. Προσπάθησα να συνεχίσω, αλλά ζαλιζόμουν κι έπρεπε να αντικατασταθώ.

Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δείξαμε ότι είχαμε δυνάμεις και καλή εικόνα. Θα συνεχίσουμε κι έχουμε την ικανότητα να "γυρίσουμε" την κατάσταση στον όμιλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x