Europa League

«Φαβορί ο Ολυμπιακός με Ντνίπρο»

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον Ολυμπιακό απέναντι στη Ντνίπρο δίνει ο γνώστης του ουκρανικού ποδοσφαίρου Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Τι δηλώνει για Μίτσελ, Περέιρα και Κέρκυρα.

Ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν μπορεί να μην βρίσκεται πια στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά ως γνώστης του ουκρανικού ποδοσφαίρου από τη θητεία του στη Μέταλουργκ κλήθηκε να δώσει τα «φώτα» του για τον αγώνα με τη Ντνίπρο για τους «32» του Europa League. Ο Αρμένιος άσος, που δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα, χρίζει φαβορί τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στην ομάδα του Μίρον Μάρκεβιτς, ενώ παράλληλα αναφέρεται στο λόγο που αποχώρησε από τους Πειραιώτες, όπως επίσης και για τους Μίτσελ και Περέιρα.

Αναλυτικά, ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν μίλησε για:

-τον αγώνα της Ντνίπρο με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Όταν εγώ ήμουν στην Ουκρανία η Ντνίπρο ήταν πολύ δυνατή, αλλά δεν ξέρω πώς είναι τώρα. Μου φαίνεται πάντως πως γενικά έχει πέσει το επίπεδο και μπορώ να πω ότι στην Ελλάδα το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο».

-τη δύναμη της έδρας του Ολυμπιακού: «Είναι αλήθεια και φάνηκε στους αγώνες με τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο».

-το αν ο Ολυμπιακός δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα από ό,τι στην Ευρώπη: «Σίγουρα, αλλά δεν θα αδιαφορήσουν για την Ευρώπη. Θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται».

-τους παίκτες που ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό: «Αυτός που σκοράρει πολύ είναι ο Μήτρογλου, ενώ επικίνδυνος μεσοεπιθετικά είναι ο Αφελάι. Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα μπακ, Μαζουάκου και Ελ Ελαμπντελαουί».

-την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: «Είχα μια συζήτηση με το νέο προπονητή και είπε ότι δεν θα έχω πολύ χρόνο. Επιπλέον, ήθελε να πάρει άλλον παίκτη στη θέση μου από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας».

-τις προπονήσεις του Περέιρα: «Οι προπονήσεις διαρκούσαν στην αρχή περίπου δύο ώρες και ήταν πολύ έντονες, όμως πιστεύω πως αυτό δεν θα κρατούσε για πολύ. Απλώς ο προπονητής ήθελε να περάσει κάποια πράγματα όσο το δυνατό πιο γρήγορα».

-την απόλυση του Μίτσελ: «Ήμασταν δεύτεροι στο πρωτάθλημα κι αυτός ήταν ο λόγος. Πιστεύω πως χάσαμε κάποιους βαθμούς λόγω της συμμετοχής μας στο Champions League, αλλά πιστεύω πως θα καλύπταμε τη διαφορά. Η διοίκηση για κάποιο λόγο δεν ήθελε να περιμένει. Εμείς οι παίκτες δεν ενημερωθήκαμε για τους λόγους της απόλυσης, οπότε μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε».

-τις εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα: «Έπαιξα σε δύο ματς και πήραμε τέσσερις βαθμούς. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Πήγα στην Κέρκυρα για να τη βοηθήσω να μείνει στην κατηγορία και να βρω αγωνιστικό ρυθμό. Μέχρι στιγμής όλα πάνε όπως θέλουμε και είμαστε στη δέκατη θέση».

-τι άλλαξε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Είδα ότι έδωσε μεγάλη σημασία στην πίεση. Επίσης εξ αρχής είπε ότι το όνομα ενός ποδοσφαιριστή δεν σημαίνει γι’ αυτόν τίποτα και πως όλοι θα πρέπει να προσπαθούν πολύ για την ομάδα για 90 λεπτά. Αν δει κάποιον να χαλαρώνει, θα τον κάνει αλλαγή, όποιος κι αν είναι αυτός. Έτσι ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός και πλέον η ομάδα δεν κατεβάζει ταχύτητα όταν βάλει 1-2 γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x