Μετά από αρκετή αγωνία και ταλαιπωρία, η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φέγενορντ στο «Ντε Κάιπ» για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League θα διεξαχθεί, στις 22:00 το βράδυ!
Αιτία των πολλών αλλαγών στην εκκίνηση της αναμέτρησης ήταν η κακοκαιρία «Μπέντζαμιν» που πλήττει την βόρεια Ευρώπη και φυσικά την Ολλανδία. Όπως αναφέρουν τα Μέσα ενημέρωσης της χώρας, στους δρόμους έχει προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση η οποία στις ώρες αιχμής φτάνει και τα 900 χλμ!
Ήδη στους δρόμους, γίνονται αναφορές για πτώσεις δέντρων, ενώ σε αρκετές επαρχίες ισχύει πορτοκαλί προειδοποίηση από το απόγευμα της Πέμπτης!
Λόγω της καταιγίδας, δεν λειτουργούν τρένα στη γραμμή υψηλής ταχύτητας μεταξύ Άμστερνταμ Ζάιντ και Μπρέντα. Στο Ρότερνταμ, όπου και θα διεξαχθεί το κρίσιμο ματς του «τριφυλλιού» είναι ευδιάκριτη η ένταση των ανέμων, αλλά και της βροχής.
@sporfm946 Ο τυφώνας «Μπέντζαμιν» άρχισε την επέλαση του στη βόρεια Ευρώπη και την Ολλανδία, με δυνατούς ανέμους, έντονη βροχόπτωση και δημιούργησε προβλήματα στην κυκλοφορία #sporfm #panathinaikos #rotterdam ? original sound - sporfm946
Σημειώνεται ότι μέχρι και μια ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φέγενορντ, το πάνω διάζωμα του «Ντε Κάιπ» θα είναι κλειστό, ενώ σε περίπτωση που οι οπαδοί του «τριφυλλιού» φτάσουν στο γήπεδο νωρίτερα τότε θα χρειαστεί να περιμένουν εκτός του γηπέδου μέχρι τις 21:00 καθώς οι θέσεις τους βρίσκονται στο πάνω διάζωμα.
Διαβάστε Επίσης
Λίγο πριν αναλάβει τον Παναθηναϊκό, ο Ράφα Μπενίτεθ ανέλυσε το Ρεάλ-Γιουβέντους για τη UEFA! Απτόητοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν… Λεωφόρο τους δρόμους του Ρότερνταμ! Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ράφα Μπενίτεθ! Αθανασίου: «Θα πρέπει να κάνει πολλά πράγματα σωστά και να είναι πολύ προσεκτικός ο Παναθηναϊκός στο Ρότερνταμ» Δούκας: «Προχωράει εξαιρετικά η Διπλή Ανάπλαση - Μοναδικό ερώτημα το πότε θα ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις»!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






