Europa League

Ισοπαλία… λουκούμι για Ολυμπιακό στο Φενέρμπαχτσε-Αντβέρπ!

Η Φενέρμπαχτσε έφερε «τούμπα» την Αντβέρπ, έχασε και πέναλτι, αλλά οι Βέλγοι αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν, «τσιμπώντας» έναν βαθμό… λουκούμι για τον Ολυμπιακό στην Πόλη, 2-2!

Από την… Αντβέρπ με αγάπη στον Ολυμπιακό!

Οι Βέλγοι προηγήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη με τον… παίκτη της Φενέρμπαχτσε, Μπουάνα Σαμάτα, που αγωνίζεται στο Βέλγιο ως δανεικός(!), οι Τούρκοι έφεραν «τούμπα» το ματς και έχασαν και πέναλτι στο ενδιάμεσο, αλλά οι Βέλγοι αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν, «τσιμπώντας» έναν βαθμό… λουκούμι για τους «ερυθρόλευκους» στην Πόλη, 2-2!

Πλέον, ο Ολυμπιακός, και με ματς λιγότερο, φυσικά, αφού σε λίγη ώρα (22:00) φιλοξενείται από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, έχει «αέρα» τεσσάρων βαθμών από τη Φενέρμπαχτσε και πέντε από την Αντβέρπ!

Πιο αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου:

Φενέρμπαχτσε-Αντβέρπ 2-2

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (4/11):

Ολυμπιακός-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:45)
Αντβέρπ-Φενέρμπαχτσε (22:00)

Στο «Σουκρού Σαράτζογλου» η εικόνα της Φενέρμπαχτσε ήταν και πάλι προβληματική.

Η Φενέρ είδε την Αντβέρπ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2' με τον Σαμάτα, ο οποίος «τιμώρησε» τη μέχρι πριν από λίγους μήνες ομάδα του, ο Βαλέντσια, ωστόσο, έφερε το ματς στα ίσα λίγο αργότερα, στο 21'.

Ο ίδιος παίκτης, όμως, έγινε μοιραίος στο 37', χάνοντας πέναλτι για τους γηπεδούχους, για να… ξαναγίνει ήρωας στο 45', κάνοντας μόνος του την ανατροπή για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα!

Αλλά η Αντβέρπ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 62' ο Γκέργκενς σκόραρε για το 2-2, που έμεινε ως το τέλος, παρότι η Φενέρμπαχτσε πίεσε, προκειμένου να πετύχει το «τρίποντο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x