Europa League

Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας για Ολυμπιακό, αν αποκλειστεί από Μακάμπι

Τον ηττημένο του ζευγαριού Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει στο Champions League και αποκλειστεί από τη Μακάμπι Χάιφα.

Ένα ζευγάρι από ομάδες που είναι σαφώς κατώτερες από εκείνον έφερε στο δρόμο η κλήρωση του τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στον Ολυμπιακό.

Στην περίπτωση που οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν τα καταφέρουν στο Champions League κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, τότε θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο του Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η ομάδα από την Ουγγαρία είχε κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα και συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τον πρώτο προκριματικό γύρο, έχοντας αποκλείσει την Τόμπολ από το Καζακστάν.

Από τη μεριά της, η Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και στην προηγούμενη φάση του Champions League είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Μπατούμι.

Τα ματς του Ολυμπιακού (εφόσον αποκλειστεί από τη Μακάμπι) με μία από τις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένα στις 2/3 Αυγούστου και 9 του ίδιου μήνα, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν το πρώτο ματς στην έδρα τους και τη ρεβάνς στο γήπεδο της αντιπάλου τους.

Αναλυτικά η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League
Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας για Ολυμπιακό

Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας για Ολυμπιακό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x