Europa League

Φρέι: «Θα πολεμήσουμε για κάθε πόντο – Χαίρομαι που θα ξαναδώ τον Βαλμπουενά»

Ο επιθετικός της Αντβέρπ, Μίχαελ Φρέι, αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του στη Φενέρ, Ματιέ Βαλμπουενά, και φυσικά στο ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό.

Την πεποίθησή του πως η Αντβέρπ θα είναι σκληρό καρύδι και θα πολεμήσει για κάθε πόντο στον όμιλο, εξέφρασε ο Μιχαελ Φρέι, με τον φορ της βέλγικης ομάδας να δηλώνει χαρούμενος που θα δει ξανά τον πρώην συμπαίκτη του στη Φενέρμπαχτσε, Ματιέ Βαλμπουενά.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, το Europa League είναι κάτι ιδιαίτερο, είμαστε ευχαριστημένοι που συμμετέχουμε. Δούλεψα και είμαι καλά, δεν είναι θαύμα που είμαι πάλι πίσω αν και περιμέναμε ότι θα έμενα περισσότερο εκτός. Είναι διαφορετική διοργάνωση, σε κάθε ματς θέλω να σκοράρω και να το κάνω και στην Ευρώπη.

Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να πολεμήσουμε για τον κάθε πόντο, πρόκειται για σαφώς διαφορετική διοργάνωση σε σχέση με το πρωτάθλημα, αλλά είμαστε έτοιμοι.

Όλα είναι καλά για μένα στην Αντβερπ, βλέπω το κάθε ματς ξεχωριστά, είναι καλό που ξεκινήσαμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε. Δεν ξέρω αν θα είναι η πιο δύσκολη αναμέτρηση από τις έξι αυτή με τον Ολυμπιακό, αλλά σαφώς θα είναι πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι.

Είναι πολύ καλό που θα ξαναδώ τον Βαλμπουενά. Είχαμε παίξει μαζί στη Φενέρ και είχαμε άψογη συνεργασία μου είχε δώσει πολλές πάσες. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και υπέροχος άνθρωπος και θα χαρώ πολύ που θα τον συναντήσω ξανά», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x