Europa League

Γαλανόπουλος: «Δεχτήκαμε γκολ στη μοναδική φάση της Ντιναμό»

Στο γεγονός πως η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερες φορές κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στάθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο μέσος της «Ένωσης» τόνισε πως μπορεί να μπήκαν μουδιασμένα στο ματς, όμως ήταν ανώτεροι στη συνέχεια και πως, παρά το μικρό προβάδισμα της Ντιναμό, μπορούν στο Κίεβο να πάρουν την πρόκριση στους «16», αφού δεν τους τρόμαξε η αντίπαλος που είδαν.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι μπορεί να μπήκαμε μουδιασμένα και να δεχτήκαμε το γκολ, αλλά με την εξέλιξη του ματς είδαμε πως το γκολ ήταν η μοναδική φάση του αντιπάλου και δεν απειληθήκαμε πολύ. Έπειτα ανεβήκαμε, ισοφαρίσαμε, πιέσαμε και για το δεύτερο που δεν ήρθε και μείναμε στο 1-1».

Για τις ελπίδες πρόκρισης: «Θα πάμε στην Ουκρανία για να πάρουμε την πρόκριση. Ένα μικρό προβάδισμα το έχει η Ντιναμό, θέλουμε να βάλουμε ένα γκολ και για αυτό θα πάμε στο Κίεβο. Είδαμε μια Ντιναμό που δεν μας τρόμαξε. Μετά το γκολ, αυτοί έμειναν πίσω και έδειξαν ότι φοβήθηκαν».

Για το τι τους είπε ο Χιμένεθ στο ημίχρονο: «Δεν αλλάξαμε κάτι. Μας είπε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να "κυνηγήσουμε" τις φάσεις και έτσι ήρθε το γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x