Europa League

Έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει και περιμένει η Γαλατάσαραϊ

Έστω και αν προηγήθηκε, η Γαλατάσαραϊ παραχώρησε 1-1 στη Λοκομοτίβ Μόσχας στο «Αλί Σαμί Γεν» για την τέταρτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Europa League και δεν ξέφυγε από τους διώκτες της.

Η Γαλατάσαραϊ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λοκομοίβ Μόσχας στην Κωνσταντινούπολη για την τέταρτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Europa League και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία, περιμένοντας το βράδυ το Λάτσιο-Μαρσέιγ και αφήνοντας τους Ρώσους στους 2 βαθμούς.

Το ματς
Οι Τούρκοι μπήκαν δυνατά και «έκλεισαν» στην εστία τους τούς Ρώσους, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, αλλά όχι τη μεγάλη φάση στην αντίπαλη εστία. Έτσι, στο 43’ ο Φενγκουλί πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο το 1-0 για την «τσιμ μπομ».

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, η Γαλατά πίεσε για το δεύτερο γκολ, όμως, στη συνέχεια, οι πρώην Σοβιετικοί ανέλαβαν την πρωτοβουλία και άρχιζαν να πιέζουν την εστία των κυπελλούχων UEFA του 2000. Ο Σμόλοφ προειδοποίησε στο 70’ και στο 73΄, μετά από ωραίο συνδυασμό των φιλοξενούμενων, ο Μαραντισβίλι γύρισε σε κενή εστία στον Καμάνο που ισοφάρισε. Οι δύο ομάδες έχασαν από μία ευκαιρία στο επόμενο δεκάλεπτο και ο Κερκ άλλη μία για τη Λοκομοτίβ στο 84’. Ο Σμόλοφ συνέχισε το «χορό» των χαμένων ευκαιριών στο 87’ και το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο.


Βαθμολογία:
Γαλατάσαραϊ 8 (4 ματς)
Λάτσιο 4
Μαρσέιγ 3
Λοκομοτίβ Μ. 2 (4 ματς)

Επόμενη αγωνιστική (25/11):
Γαλατασαράι-Μαρσέιγ (19:45)

Λοκομοτίβ Μόσχας-Λάτσιο (19:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x