Europa League

Γιακουμάκης: «Χτίζεις χαρακτήρα σε αυτά τα ματς, είμαι σε καλό δρόμο»

Τη σημασία της καλής εμφάνισης της ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν τόνισε ο Πέτρος Γιακουμάκης και μίλησε για την επιστροφή του στη δράση έπειτα από 2,5 μήνες.

Ένα από τα «κιτρινόμαυρα» πρόσωπα της αναμέτρησης (0-0) της ΑΕΚ με τη Μίλαν, ο Πέτρος Γιακουμάκης, που επέστρεψε στη δράση ύστερα από 2.5 μήνες μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για το ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο φορ της Ένωσης επεσήμανε ότι οι ομάδες χτίζουν χαρακτήρα από τέτοια ματς και αναφέρθηκε στην επάνοδό του και σχολίασε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

«Ήταν το ντεμπούτο μου στους ομίλους του Europa League σε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλο. Περισσότερο χαρούμενος θα έλεγα ότι είμαι για την εμφάνιση των συμπαικτών μου και το γεγονός ότι καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και πλέον κοιτάμε μπροστά», δήλωσε ο πρώην παίκτης του Πλατανιά.

Για τον χαρακτήρα που χτίζουν τέτοια ματς: «Και ως ομάδα χτίζεις χαρακτήρα αλλά και ατομικά ο κάθε παίκτης μεγαλώνει ατομικά μέσα από τέτοια παιχνίδια. Συνεπώς, νομίζω ότι αυτό το ματς θα μας βοηθήσει ομαδικά και ατομικά»

Για την επιστροφή του: «Επέστρεψα μετά από 2,5 μήνες και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό. Μέρα με τη μέρα ανεβάζω λίγο το επίπεδο της προσπάθειας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για τον Μάνταλο: «Είναι πολύ μεγάλη η απώλεια του Πέτρου. Σίγουρα το ότι τον είδαμε λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο ήταν πολύ ενθαρρυντικό για όλους μας. Ηθελε να είναι μαζί μας. Η παρουσία του μας έδωσε κουράγιο και μας βοήθησε ψυχολογικά».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ που περιμένει γκολ από εκείνον: «Ο κόσμος περιμένει γκολ και είναι λογικό. Είμαι σέντερ φορ, αυτή είναι η δουλειά μου, αυτό έκανα πέρσι, αυτό θα κάνω φέτος κι αυτό πιστεύω ότι θα κάνω τα επόμενα χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x